VI GENBRUGER TRÆ!

Vi genbruger træ til vores borde

Leder du efter et flot bord lavet af materialer, der er genanvendt? Hos Ronik betyder det meget for os at benytte de ressourcer, der allerede er. Vi har derfor specialiseret os i at bruge genbrugstræ, som vi opkøber landet over.

Træ er et organisk materiale, der er stærkt, sundt og kan holde til at blive brugt. Det unikke ved træ som et materiale til et bord er, at det kan fortælle en historie takket være strukturen og årerne i træet. Det kan vi godt lide, da det gør ethvert bord unikt.

Når vi benytter genbrugstræ, forlænger vi levetiden eller brugstiden af træet og skubber derfor også til CO2-aftrykket. Det betyder, at du i stedet for at købe et bord bestående af nyt træ kan være med til at minimere klimaaftrykket. Det er godt for miljøet at genanvende de ressourcer, der allerede er i brug. Det vil vi gerne være med til at bidrage til – og du kan være med på vores bæredygtige rejse.

Brugte materialer i ny form

Når du køber et plankebord eller sofabord hos os, køber du ikke et brugt bord. Du køber et nyt bord. Men det er et bord, der som oftest er fremstillet i genbrugte materialer. Det er materialer, der har været anvendt til borde og andre møbler, der ikke længere er i brug, og som derfor er blevet solgt til os.

Vi giver materialerne noget kærligt pleje, så det igen fremstår pænt, flot og modstandsdygtigt til brug hjemme hos dig. Det har ikke kun den fordel, at du bidrager positivt til den grønne omstilling. Det betyder også, at du kan få et flot og lækkert bord til en billigere pris, end hvad du ville skulle give for et nyt.

Vi kan tilbyde flotte plankeborde og runde borde med brugte materialer i ny form til rigtig gode priser, fordi vi billigt kan indkøbe materialer, der ikke længere er i brug.

Vær en del af vores bæredygtige genbrugsrejse

Foretrækker du at købe og bruge møbler med et bæredygtigt og miljøvenligt præg? Det kan du med borde fra Ronik. Vi går meget højt op i at indkøbe så mange genbrugsmaterialer som muligt og at benytte disse til borde, der er langtidsholdbare og kan tåle at blive brugt i en travl hverdag med børn og madpakker over det hele.

Bordet er af samme høje kvalitet, som var det fremstillet af nyt træ. Du kommer derfor ikke til at gå på kompromis med materialerne eller kvaliteten, når du vælger at købe et bord gennem os.
Den høje kvalitet ønsker vi ikke at gå på kompromis med, da det netop er med til at understøtte vores bæredygtige tanker og ønsker.

Vil du gerne med på vores bæredygtige genbrugsrejse? Og vil du gerne forkæle dig selv og boligen med et nyt og flot bord? Så gå gerne på opdagelse.