Sælg dit brugte bord til os - så omdanner vi det til guld

Obs. Vi opkøber kun gamle borde, og tilbyder aldrig mere end 500-1000kr.

Har du et bord i massivt træ, du godt kunne tænke dig at komme af med?
Har du fået nogle arvestykker, som du alligevel ikke kan bruge?
Eller har du måske nogle borde eller plader stående på loftet, som bare samler støv?
Der findes meget godt og brugt guld rundt omkring. Det kan være hjemme på dit loft, i din spisestue eller i den mørke skunk. Men det behøver ikke stå og samle støv eller være en kilde til ærgrelse, fordi det ikke bliver brugt. For der er en god chance for, at vi kan bruge bordet eller bordpladen i stedet.
Vi har specialiseret os i at genbruge træ fra ældre borde, som vi omdanner til bæredygtige og genbrugte borde. Vi er derfor altid på kig efter gamle modeller, som kan bruges i skabelsen af vores sortiment. Det behøver ikke være nyt eller af et bestemt design for, at vi kan bruge det.
Alt har som udgangspunkt interesse.

Få en god pris for dit gamle bord

Vi opkøber som oftest borde fremstillet i træsorter som eg og bøg. Vi er særligt glade for massive bordplader, men dette er ikke et must, da vi er på udkig efter alle typer af borde. Dit kan derfor sagtens være lige det, vi har brug for – eller som kan lade os overraske.
Vi giver altid fair og fornuftige priser for de borde, som vi opkøber. Når vi kender til standen og materialet, giver vi et uforpligtende tilbud. For at gøre det nemt for dig har vi lavet en kontaktformular, hvori du kan fortælle os nærmere om dit bord og bordplade. Det er især en fordel, hvis du har mulighed for at uploade nogle billeder, da det giver os bedre indblik i træets stand. Når du har uploadet billeder og udfyldt formularen, vender vi hurtigst muligt tilbage på din henvendelse. Har det interesse, kommer vi meget gerne og ser nærmere på bordet for endeligt at finde ud af, om det er et match i forhold til de materialer, vi gerne gør brug af og har brug for. Når du udfylder formularen og kontakter os, er du naturligvis ikke forpligtet til at sælge. Det er stadig helt op til dig, når vi har lagt et bud.

Kan du ikke levere bordet? Så henter vi det

For os er det vigtigt, at det for dig er nemt at komme af med dit gamle bord. Vi er derfor meget fleksible, når det kommer til afhentning eller levering af bordet. Vi lader det være op til dig, hvad der er nemmest. Prisen ændre sig selvfølge alt efter om du levere bordet eller vi skal afhente det. Du er derfor velkommen til at levere det, lige så vel som vi gerne kommer og afhenter det. Hvis vi skal afhente dit bord bliver det som regel tilrettelagt så vi henter flere borde i området. Derfor kan det være meget forskelligt hvornår vi afhenter bordet, dette vil selvfølgelig blive aftalt nærmere, hvis du ønsker at sælge til os. Vi håber, du har lyst til at sælge dit gamle bord til os, så det kan bringe glæde i en ny form i et nyt hjem.

Sammen kan vi bidrage til mere bæredygtighed.

    EgAskBøgfyrValnødAndetVed ikke

    MassivFinerAndetVed Ikke

    JaNej - Den skal hentes hos mig